espa baras
espa baras
ΠΡΕΒΕΖΑ

26 – 28/10 Πρέβεζα – Βόνιτσα – Λευκάδα

απο
160

Εκδρομές 28η Οκτωβρίου 2024

  • Αξιολογήσεις 0 σχόλια
    0/5
  • Κατηγορία
    Προτάσεις για Ελλάδα
26 – 28/10 Πρέβεζα – Βόνιτσα – Λευκάδα

3ήμερη εκδρομή Πρέβεζα – Λευκάδα – Μεσολόγγι

Χρήσιμες Πληροφορίες
Περιλαμβάνεταιστο κόστος της τιμής της εκδρομής.
  • Τη μεταφορά με πούλμαν καθ’oλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON BEACH 4* στην Καστροσυκιά Πρεβέζης.
  •  Πρωϊνό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγό –συνοδό της εκδρομής
Δεν περιλαμβάνονταιστο κόστος της τιμής της εκδρομής
  • Φόρος διαμονής 7€/δωμάτιο/διανυκτέρευση,
  • είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ,
  • επιπλέον γεύματα και ποτά. ,
  • Ότι, αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  1. 1η ημέρα ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΡΓΑ -ΠΡΕΒΕΖΑ-ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ baras

    Συγκέντρωση στο πάρκινγκ του Κτέλ  και αναχώρηση στις 06.30 για την Πάργα. Χτισμένη αμφιθετρικά σ’έναν καταπράσινο λόφο καθρεφτίζεται στα νερά της θάλασσας που παίρνουν και αυτά το πράσινο χρώμα. Χρόνος για καφεδάκι ή μεσημεριανό φαγητό στην παραλία και περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια .Θα συναντήσετε πλήθος από μικρά μαγαζάκια με σουβένιρ και τοπικά προιόντα. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα βρεθούμε στην Πρωτεύουσα του Αμβρακικού κόλπου ,την Πρέβεζα. Πλημμυρισμένη από κατάρτια πολυτελών  σκαφών ,η Πρέβεζα αποτελεί ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο . Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ,ψώνια ,φαγητό ή ποτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.

  2. 2η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ-ΒΟΝΙΤΣΑ-ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ baras

    Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για Λευκάδα. Περνώντας από το υποθαλάσσιο τούνελ  του Άκτιου φτάνουμε στο νησί  και επισκεπτόμαστε την ιερά     Μονή της Παναγίας Φανερωμένης. Είναι προστάτιδα και πολιούχος του νησιού. Μετάβαση στο κέντρο της πόλης και ελεύθεροι για καφεδάκι και μεσημεριανό φαγητό στην παραλία  ή στα κρυμμένα μεζεδοπωλεία γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Βόνιτσα. Άλλο ένα κρυφό διαμαντάκι του Αμβρακικού! Γραφικό λιμανάκι για περίπατο και για τους πιο γενναίους μια ανηφορική με σκαλοπάτια διαδρομή μέχρι το κάστρο της. Χρόνος για καφέ και το βραδάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  3. 3η ημέρα ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ baras

    Πρωϊνό και αναχώρηση για το Αιτωλικό. Η μικρή Βενετία της Ελλάδας είναι αναπτυγμένη σε ένα μικρό νησάκι στο μέσον περίπου της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Συνδέεται ανατολικά  και δυτικά με την ξηρά με δύο πέτρινα γεφύρια. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου και θα περιηγηθούμε στην πλατεία των Ηρώων. Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και επόμενος σταθμός μας θα είναι η  Ναύπακτος. Μεσημεριανό φαγητό και χρόνος για βόλτα .Μπορείτε να δείτε το άγαλμα του πυρπολητή Γεώργιου Ανεμογιάννη καθώς και αυτό του Μιγκέλ Θερβάντες .Αναχώρηση για Λάρισα με σύντομες στάσεις καθ’οδόν για ξεκούραση.

baras