espa baras
espa baras
Tinos

11 – 14/10 Τήνος

from
215

Εκδρομές Φθινόπωρο 2024

  • Reviews 0 Reviews
    0/5
  • Holiday Type
    Suggestions for Greece
All about the trip

Τήνος 4 ημέρες – 2 νύχτες!

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
  • Transportation with our office bus
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΤΙΝΙΟΝ
  • Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο
  • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
What is not included in this tour?Items that are not included in the cost of tour price.
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ.
  • Tax on accommodation
  1. 1-2η ημέρα ΛΑΡΙΣΑ – ΡΑΦΗΝΑ baras

    Συγκέντρωση στο παρκινγ πίσω από το κτελ και αναχώρηση στις 23.45 . Με ενδιάμεσες στάσεις για το λιμάνι της Ραφήνας.  Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί  το μεσημέρι. Προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη και μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.

  2. Day 3 ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ baras

    Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Πρωινό. Στη συνέχεια  ξεκινήσουμε το γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Χώρα µε τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.

  3. Day 4 ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ baras

    Πρωινό και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στη Λάρισα.

baras